Jag har måndag idag

Kanske är det för att det är första gången jag jobbar nu på ett par dagar, men jag känner mig riktigt dagavill. Jag var tvungen att tänka efter när jag kom hit till jobbet vad det riktigt var för dag.. Men nu har jag läget under kontroll: Det är fredag och jag har en troligtvis lång, men förhoppningsvis ganska lugn natt framför mig.

Idag har det inte hänt så mycket, jag och Nova hängde med Isabel och Johanna till hockeyrinken i eftermiddags och såg Frank busa med Jaffa. De var inte så fartiga idag eftersom Jaffa just innan hade tagit en långpromenad, men det är ändå kul att de kan träffas en stund och hunda sig tillsammans ;)

Sen bakade jag och Isabel muffins - igen! Man kan inte få nog av dem. Snart ska jag börja vara nyttig igen, jag lovar..


Flyttfunderingar

Lägenheten är nu kikad på och vi tackade faktiskt ja, men det är inte så stor chans att vi får den ändå. Det känns som att vi hellre bor där, om än för ett kortare tag och sen flyttar vidare, än att bo kvar här.. Och den var helt okej planlösningsmässigt, inredningsmässigt så var det en hel del som behövde fixas men det känns nästan bara positivt för hon sa att de som får lägenheten kommer att få välja nya tapeter, köksluckor, osv. Det skulle vara kul att flytta in till nåt som man har valt helt själv. Sen så fick vi också veta att även hushållselen ingår i varmhyran och det gjorde ju saken ännu lite bättre.. :)

Så nu är det bara att vänta och se, det har då inte kommit ut några nya lägenheter den här veckan som var nåt att ha. Man börjar ju som vara lite sugen på att flytta..

Just nu har vi inlett en liten lan/bloggfixarafton så vi ska sitta här och pyssla. Och äta popcorn förstås :) Kanske hinner det komma upp några ändringar här på sidan innan jag somnar, ni får hålla utkik!


Picknick och bilmek

Vilken härligt solig dag det har varit idag! Jag, Isabel och Nova passade på att ha picknick medan Göran mekade med bilen. Här kommer några bilder från mysstunden:


    
 
  
 Och bilens bromsar funkar numera prickfritt.. Det är tur att man har en händig karl! ;) Och en mekvänlig bil också.. de nya bilarna som säljs idag måste man nästan lämna in på verkstad om det är nåt större som ska åtgärdas. Nej, tacka vet jag vår gamla skrutt-volvo, den kan man lita på :)

Imorgon ska vi kika på en lägenhet igen, det blir spännande. Den här ligger också i Ursviken, men är tyvärr på andra våningen så vi är inte lika sugna på den (även om det är egen ingång).. men så här ser planlösningen ut i alla fall:


Vi får väl se om det är nåt att ha.. Sen lär vi väl inte få den även om vi skulle tacka ja, så vi har inte så stora förväntningar :/ Men det är kul att titta på lägenheter! Jag rapporterar imorgon hur det har gått.

Det blev film igår så ikväll blir det sims. Men först ska vi ta en mjuk-tennismatch för att motionera bort lite muffins och popcorn från våra midjor ;) Godnatt och sov så gott!

Hahaha!


Jag har lyckats fånga tonårsmonstret! ;D

Grattis Isabel!

Idag fyller Isabel hela 17 år och det är inte klokt att tiden har gått så fort! Det är lite skrämmande eftersom det innebär att jag snabbare än jag tror kommer att fira Novas 17-årsdag... Men än så länge är hon bara världens sötaset bebis! :) Jag handlade lite nya kläder till henne igår (halva reapriset!!), bland annat en fin solhatt, en ljusrosa body och ett par shorts och så här söt blev hon i det:

 

Tyvärr fanns ingen knytanordning på hatten så den lär ju aldrig sitta kvar på hennes huvud så länge.. ;) Ser ni förresten att hennes tänder har vuxit en hel del nu och de syns alltid när hon smilar ordentligt :)

Det har varit stiltje här på bloggen ett tag känns det som, men jag har verkligen varit igång hela tiden sen sist jag skrev! Jag har sprungit på stan, bakat muffins och tårta, jobbat, firat Isabel, promenerat, städat, osv. osv. Nu känns det som att jag kan slappna av och ta det lugnt ett tag, nästa jobbnatt är inte förrän på fredag.

Nu ska jag och Isabel antagligen spela lite sims, möjligtvis se en film. Popcorn är hursomhelst ett måste ;)

Sovmorgon!

Kvart i nio slog Nova upp ögonen imorse. Så skönt med sovmorgon!! Jag tror att jag behövde sova lite extra.. och kanske behövde Nova också det? Hon somnade vanlig tid igår så hon har ju sovit i typ 13 timmar :)

Idag har vi ingenting på schemat, möjligtvis en promenad om det inte regnar. Sen kommer ju Isabel till oss ikväll och det är alltid roligt! Kanske blir det popcorn och film? ;)

Nu ska jag leka en stund med Nova, hon börjar bli lite grinig.

Äntligen hemma

Efter en lång dag i Luleå så är vi nu tillbaka hemma igen. Det blev en del shopping, men inte så mycket.. Tyvärr hade de bara en bromsskiva kvar på biltema så vi måste skaffa den andra nån annanstans, om det nu inte visar sig att det blir billigare att åka upp igen nästa vecka när det kommit in nya. Det får vi se.

Vi traskade i alla fall runt på lite olika affärer, men det var typ samma ställen som här så det var lite trist. Men Toys ´r us var kul att kika i :) Jag känner mig helt ledbruten efter all tid i bilen och för lite sömn så kanske blir det att ta en ipren + en liten powernap så man orkar vara vaken ikväll.

Nu står Nova och trycker som bäst.. hon har lite svårt att skita när vi är ute och flänger som vi har gjort idag, så först nu kan hon slappna av. Intressant va? ;)

Nu går hon snart :)

Idag när jag vaknade hade Göran och Nova varit iväg och handlat på solbacken. Det var inhandlat en massa mat och så en ny grej till Nova, nämligen en sån här:

   

Fin va? Vi har pratat länge om att det är dags att skaffa en lära-gå-vagn eftersom hon klättrar på allt hon kommer åt och det var spännande att se henne utforska den! Det kommer nog bli en populär grej för hon tyckte det var riktigt kul när vagnen for framåt och hon kunde ta några steg :) Samtidigt var hon nästan lika nöjd över kartongen som den kom i:

 

Hon är ju lite rolig.. Men det är ju väldigt bra att hon är lättroad :) Just nu sover den lilla busungen för kvällen och jag ska snart iväg till jobbet. Det mesta är redan packat inför morgondagens resa och jag ser fram emot att åka iväg på en liten roadtrip. Hoppas bara att jag kan sova i bilen på väg upp!

Avslappning

Det är konstigt att man alltid måste varva ner en stund innan man kan lägga sig i sängen efter ett arbetspass, fastän man är så trött.. Jag brukar se på tv ett tag innan jag somnar. Och det är klart, man behöver väl få tänka på nåt annat än jobb innan man kan slappna av helt..

Nu hör jag att det är nån som är vaken! Ska ta och säga godmorgon innan jag går isäng.. :)

Torsdag

På 60-årskalaset i tisdags fick Nova träffa sin tremening Susanna som snart blir 2 år och de var verkligen intresserade av varandra! De grejjade på i lekhörnan och Susanna ville hela tiden titta och känna på Nova :)


Nog för att Nova var lite mer intresserad av att utforska omgivningen och alla saker, men hon var ändå fascinerad av denna lilla flicka som hela tiden var runt henne. Det var kul att se!

Ikväll ska jag iväg och jobba igen och sen blir det förhoppningsvis en lugn dag imorgon också för sen på lördag så ska vi på minisemester till Luleå! Shopping står på schemat då, främst nya bromsok på biltema, men sen är det ju en till som snart fyller år snart så det kanske blir till att leta en present eller två ;)

Nu: kycklingmiddag!

Back in town

Nu är vi tillbaka igen efter vår lilla tripp söderut och det känns skönt att vara hemma. Men jag har haft det väldigt bra och Nova har varit ovanligt villig att vara nära andra än mig och det är alltid kul! :) Trevligt 60-årskalas igår kväll, övernattning hos mamma, kalas igen hos Linda idag och sen ett snabbstopp hos Rosi och Mattias i Robertsfors på hemvägen. Superkul! Det har varit väldigt bra dagar för oss ute på vift.

Nu måste jag sova.

Grattis lillasyster!

Det är bra att man kommer på att skriva litegrann här nu sista timmen på Lindas födelsedag, men bättre sent än aldrig väl? :) Jag sitter på jobbet nu igen och larmen är fortfarande paj. Inatt har vi dock inte fått ut nån extra personal så vi får springa emellan bäst vi hinner. Får se hur det går.. Bara det händer lite mer än förra natten så är jag nöjd ;)

Idag har jag och Nova sprungit runt på en massa affärer på jakt efter en viss present.. Sen hann vi också in på maxi och jag lovar er, det var säkert 90% norskar där! Och allihop var lika imponerade över hur billigt det var.. Själv försökte jag kryssa bäst jag kunde mellan alla kundvagnar och komma ut på andra sidan innan Nova blivit på dåligt humör. Jag lyckades ganska bra i alla fall.

Imorgon efter min sovstund så bär det av söderut.. inte så långt som till mallorca eller så, utan snarare till Vindeln/Lillsandsjön och sedan Umeå. Men det är ju nog så trevligt! Min ingifta morbror fyller 60 (därav Lillsandsjön) och så blir det att fira syrran på onsdag. Lite flängande med andra ord.. men det kommer bli jättekul!

Nu ska här arbetas!

Tänk att tiden kan gå..

.. så fruktansvärt långsamt! Nu har ju tidningen kommit i alla fall så man har nånting att göra.. Har också haft sällskap en stund av tjejen som jobbar extra och springer mellan avdelningarna och hjälper till och vi kikade på läskiga spökprogram på tv:n.. Inte så bra när man sen ska vara helt själv här nere.. :/

Men men, snart är det morgon. Bara fyra timmar kvar nu.

Arbete!

Nu sitter jag här på jobbet igen.. det är extra tråkigt ikväll eftersom larmen fortfarande är trasiga och jag måste sitta ensam här nere på en avdelning. Samtidigt är det rätt skönt att rå om tv:n för sig själv.. ;) Om det nu är nåt bra på tv vill säga, det brukar ju vara rätt lite utbud på nätterna.

Sen måste jag sitta så att jag ser displayen på väggen också eftersom larmen kommer upp där, men inte på telefonen. Så jag får placera mig framför diskmaskinen ungefär för att fortfarande kunna se tv:n ;D Dörrlarmen fungerar inte alls så jag måste se till att inte dura in för helt plötsligt kan det komma ut nån i korridoren.

Ja, sånt är livet.. hoppas bara att det är fixat till nästa natt så att man kan inta viloläge i fåtöljerna där uppe igen.. känns som att det kommer att bli tufft att inte få vila alls, speciellt med tanke på att jag somnade vid två förra natten och klev upp klockan sju imorse.. Men det får jag ju skylla mig själv för.. :)

Ibland blir det inte som man tänkt sig..

Jag hade ju tänkt vila en stund igår medan Nova sov och sen fortsätta dagen som vanligt, men så blev det inte riktigt. Nova ville bara sova i ungefär 45 minuter och då hade jag hunnit sova i kanske 10.. Så nästa gång hon somade gick jag isäng igen och vaknade inte förrän halv två! Och då ville Isabel promenera till konsum så det gjorde vi :)

Sen kom vi hem, åt middag, hoppade i duschen för sen skulle Isabel till trästocks med några kompisar och jag hade lovat att vara chaufför/bodyguard ;) Så det blev att stå och digga till Veronica Maggios spelning (där det var otroligt mycket folk!). Hon var faktiskt oväntat bra.

När vi kom hem blev det att avrunda kvällen med en film till klockan två på natten.. Tror ni att jag har vänt på dygnet litegrann? Tur att Nova tar mig tillbaka till jorden och troget väcker mig i ottan.. ;)

Morgontrött..

Nu sitter vi här, jag och Nova, så tidigt som halv sju på morgonen.. Det är snart dags för henne att lägga sig och vila igen efter att ha varit vaken nästan två timmar och jag längtar efter att få lägga mig och vila en stund till. Igår kväll fastnade  nämligen jag och Isabel i ett sims-spel (the urbs) och tog oss inte loss förrän vid ett-tiden nån gång.. så jag känner mig lite trött :)

De ringde från jobbet igår kväll och behövde förstärkning eftersom alla larmen slagits ut pga åskovädret men eftersom jag drack ett glas vin till maten så kunde jag inte ta mig dit. Man känner sig alltid lite taskig när man inte kan ställa upp eftersom man vet hur svårt det är att få tag i vikarier, speciellt sådär i sista stund en fredagkväll. Jag hoppas att det löste sig för dem i alla fall..

Idag står inte så mycket på mitt schema, det blir att tvätta lite i eftermiddag och kanske gå ut en stund (förhoppningsvis  i solen) och promenera. Men just nu väntar som sagt sängen igen och jag tror att det börjar vara dags för Nova står bara och gnäller vid sin leksakslåda. Äntligen! ;)

Det ekar!

Nova kom igår på att om man pratar direkt ner i hinken så låter det mycket högre.. så det sysslade hon med en hel del ;)

 

Hon provade många olika sorters ljud och alla lät lika roligt! Är hon inte världens sötaste?

Angående projektet som jag beskrev igår, så jo det var väl främst inriktat mot tonåringarna, men även Göran kan behöva en påminnelse ibland så det funkar ju bra på så vis också ;) Sen är det nog logiskt tänkande som gäller så jag hoppas verkligen att de inser att man inte kan vattna blommorna flera gånger per vecka. Men man kanske inte ska hoppas på för mycket ;P

Det var stålande sol ute när jag gick och lade mig imorse och sen när jag vaknade så var det världens åskoväder! Riktigt läskigt.. Nu har dock det vackra vädret kommit tillbaka så det är skönt. Synd bara att jag måste iväg och jobba ikväll också. Men men, det är inte så mycket att göra åt saken.. och det blir ju mer pengar i börsen sen :)

Projekt

Vad tror ni om mitt nya försök att få lite hjälp med saker här hemma?


Vi får väl se hur det går.. Tanken är i alla fall att de ska få välja själva vad de vill hjälpa till med varje dag, de har en valfri ledig dag i veckan och så måste de göra minst en av de lite "tyngre" sysslorna varje månad (typ tvätta, laga mat, dammtorka, osv).

Utvärdering kommer.

Solskensdag!

Vilket strålande solskensväder det har varit idag! Jag och Nova tog en sväng ut till kyrkholmen där det var en öppen förskola och det var trevligt. Hon träffade en liten kille som hette Birk och det var så kul att se hur intresserad hon var av allt han gjorde :) Han var nästan ett år gammal men Nova var ändå större! Mamman berättade att han låg lite under medelkurvan och Nova ligger ju lite över så det var ju inte så konstigt..

   


Hon hade på sig sin fina röd-rosa klänning och alla tyckte att hon var så söt i den. När vi sen var inne på Lantmanna för att köpa hundmat så kom vi knappt innanför dörren eftersom en liten tjej ville titta och känna på Nova, hon tyckte att hon var så gullig! :) Tyvärr hade de inga barnsitsar på vagnarna därinne så jag fick kånka runt med henne på höften. Klaga-tajm?

Så det är ungefär det vi har hunnit med idag. Nova var riktigt trött ikväll och somnade runt sju och sen har jag roat mig med att laga lite babymos; fisk med potatis, palsternacka och morot. Det blev ett ordentligt storkok så nu har vi så vi klarar oss med den rätten ett tag.

Nu har jag poppat lite popcorn och hällt upp ett glas vitt vin som jag tänkte njuta av till en bra film. Känner jag mig själv rätt så snarkar jag väl snart i soffan.. ;)


Måndag

Idag har vi varit och kikat på ett bostadsrättshus i bureå, men vi blev inte så jätteförtjusta.. visst var det väldigt fint invändigt och området verkar mysigt, men det kändes bara inte rätt. Sen blir det ganska hög månadskostnad där och nu fick vi dessutom veta att tvättmaskinen inte kommer ingå. Så det blir nog inte att satsa på det i alla fall.
 
När vi var klara där åkte vi förbi Görans bror för att titta på deras nya lilla hundvalp - en blandning mellan tax och jämthund. Jag vet, det låter mystiskt, men hon var väldigt söt :) Sen hade de också fått kaninungar som var hur gulliga som helst! Konstigt nog blev jag inte ens sugen på att ta med en hem.. vi har ju nog mycket att göra på dagarna ändå ;)

Vi får se om det blir att åka till kyrkholmen imorgon, de har nån form av öppen förskola där tydligen så det skulle vara kul att se vad de har för sig där. Nova behöver få träffa lite annat folk, både vuxna och barn.

Men först ska vi sooova ett par timmar!

Släkten är värst - eller?

Nu är vi tillbaka från släktträffen och det var riktigt trevligt! Tyvärr var det ganska rejält med mygg, flugor och andra flygfän där så det var lite jobbigt, men vi slapp i alla fall regnet. Som vi trodde så blev det tipsrunda och lekar, men faktiskt ingen allsång ovanligt nog.

 

Så här söt var Nova idag! Och hon var på ganska bra humör också. Självklart blev hon ganska rastlös efter ett tag, det är ju tråkigt att bara sitta i vagnen eller i knät på nån, hon ville krypa runt själv. Jag satte ner henne på marken en stund men direkt började hon stoppa gräs i munnen så det funkade inte så bra. Tur att smörgåsrån är så bra avledare :)

Jag ska iväg och jobba ikväll och det känns lite trist.. men det är ju bara en natt så det går säkert bra. Hoppas bara att Nova somnar som hon ska ikväll, det blir ju alltid lite konstigt med vilan på dagen när man är iväg såhär. Det är kanske bäst att jag leker en stund med busungen nu så att hon blir trött ;)

Effektiv kväll

Det gäller att ta vara på tiden när Nova sover och det har jag verkligen gjort ikväll! Har hunnit baka muffins inför morgondagen, packat det mesta som ska med och suttit ute och pratat med Evelina medan vovvarna lekte. Dessutom har jag hunnit sitta i soffan med mitt kära korsord ett bra tag också :)

Men nu är det dags att gå isäng, det blir att stiga upp ganska tidigt imorgon.

Solig lördag

Äntligen en solig dag! Vi har varit ute och promenerat och smaskat på glass i värmen. Hoppas att det blir lika fint imorgon för då ska vi på släktträff (Görans mammas sida) och det är tänkt att vi ska vara utomhus. Det brukar innebära tipsrunda, äta gott, sjunga och leka så det blir säkert trevligt som vanligt :)

Nu ska Nova snart få äta middag, jag håller på att koka kött, potatis och morötter och det blir nog smaskigt. Själva äter vi nog bara varma mackor med resterna av kantarellsåsen från igår. Enkelt och gott! Jag börjar vara riktigt hungrig nu faktiskt...

Fruktstund

Det blev ingen promenad idag.. just när vi var på väg ut anade jag en välkänd doft och konstaterade att det var dags för blöjbyte. När hon sedan låg på skötbordet så hörde jag hur det började droppa på fönsterkarmen så då bestämde jag mig för att stanna inne. Det får bli en extra lång promenad imorgon istället :)

Tidigare idag fick Nova prova äta små bitar av banan och äpple själv och det dokumenterades såklart:

      
    

Hon verkade inte koppla först att hon faktiskt kunde använda sina egna händer för att stoppa i munnen utan väntade bara på att jag skulle göra det åt henne. Själv kladdade hon mest runt i tallriken (behöver jag säga att de där små fruktbitarna hamnade överallt?) och tuggade på den. Till slut kom hon i alla fall på att hon kunde stoppa de små bitarna i munnen och faktiskt äta lite själv ;)

Nu ska jag återgå till mitt korsord.. det är lite jobbigt när man fastnat och inte vill ge upp! :)

Vinkväll

Nova har somnat för länge sen och vi sitter här och dricker ett glas vin. Det är skönt att få lite egentid såhär på kvällen.. Tyvärr gör vinet att man bli väääldigt sömnig så vi blir nog inte uppe så länge till :) Imorgon har jag planerat in en långpromenad för att motionera bort vinet, men sen blir det gomiddag med kött och klyftpotatis så där kommer kalorierna tillbaka igen. Det får väl bli en promenad på lördag också.. ;)

Det är visning av det blå-röda huset på måndag men det är rätt hög månadskostnad eftersom det är en bostadsrätt så vi är bara medelsugna. Vi får se vad som händer.

Vi har varit på maxi och kutat runt idag och det är alltid lika slitsamt. Men Nova sitter riktigt bra i kundvagnen nu, hon har lärt sig att hålla fast i kanten. Nåt annat som hon förresten också har lärt sig nu är att sätta sig upp själv! Det såg vi för första gången i Umeå och nu gör hon det hela tiden. Och idag såg jag faktiskt att hon tog två steg på knäna så nu dröjer det nog inte länge förrän hon kryper! Det är så häftigt att se hur mycket hon utvecklas hela tiden..

Nä nu ska jag sluta vara tråkig framför datorn. Godnatt och sov så gott!


Jobb, jobb, jobb..

Nu sitter jag här på jobbet IGEN! Det är ganska skönt att komma undan en liten stund och sitta här vid datorn.. Nova var lite orolig innan jag åkte till jobbet ikväll, men jag hoppas att hon kom till ro i alla fall. Det är alltid lite jobbigt att åka hemifrån när det är så.

Ja det var du som skulle känna dig träffad Sara. Du får hälsa till holmsundsborna från mig nästa gång ;) Angående våra flyttplaner så händer det inte så mycket just nu, vi har tänkt träffa banken och höra om vi får ta lån och i så fall kan man ju börja titta ordentligt på hus eller bostadsrätter. Vi har ställt oss på kö till två lägenheter till genom skebo men det känns inte som att det finns så stora chanser där egentligen. Sen var det väl inga superlägenheter heller. Vi tar det lugnt och så får vi se vad som händer helt enkelt.. Det är i alla fall bestämt att det är sista sommaren som vi bor där vi bor just nu i alla fall.

Nu väntar de sköna fåtöljerna på oss och det verkar som att det ska bli lugnt inatt. Jag ska inte ta ut nånting i förskott förstås, men jag håller tummarna. Har bara enkelnatt så det känns hur som helst inte som någon katastrof om det skulle bli mycket spring heller. Godnatt! :)

Äntligen!

Nu har det varit ganska tyst här ett par dagar och det är ju såklart på grund av att vi har varit i Umeå och flängt runt. Sen funkade inte internet heller tidigare idag, men nu sitter jag äntligen här i alla fall! :)

Vi har haft två trevliga dagar med familjen och det var kul att få se syrrans nya lägenhet i Obbola. Det blir nog riktigt bra bara hon får lite fler möbler :) Och när vi ändå var i Obbola och körde runt så höll jag utkik eter ett visst hus där en viss mormor och morfar bor/har bott och tänkte att de nog skulle ha målat om, men det var fortfarande lika mintgrönt. De höll i alla fall på att bygga ut eller om.. Nån som känner sig träffad? ;)

Tyvärr verkar dock Novas mammighet bara bli värre.. förhoppningsvis vänder det väl snart :/ Sen är det kanske lite läskigare också när man inte är hemma utan på flera olika "nya" ställen med en massa människor som man inte kommer ihåg att man träffat tidigare. Lite tråkigt är det i alla fall när hon vägrar sitta hos nägon annan än mamma och pappa.

Idag har vi utrensning av skrot, jag rensar köksskåparna för att rymma de nya fina tallrikarna, medan Göran och Jonte rensar i garaget. Känns skönt att få städa lite. På tal om det så är det nog dags att sätta igång igen så att jag är klar innan de ska ner till sopstationen. Have a nice day!

Akrobaten

Idag har det varit en lugn vilodag och den enda syssla jag har haft är att jaga efter Nova. Vilket i och för sig inte är en sån liten syssla eftersom hon är riktigt snabb och busig..! Jag tänkte visa er hur hon ser ut när hon tränar som hårdast:



 


Man ser att hon riktigt går upp på tårna! Ändå så kryper hon inte än utan är nöjd med att hasa runt. Det ska jag kanske vara tacksam för..? :) Man förstår i alla fall varför hon inte är särskilt knubbig fastän hon äter massor - hon är ju aldrig stilla! Ständigt på väg runt, över eller upp på nånting ;)

Imorgon åker vi ner till Umeå och stannar till på tisdag. Vi ska bland annat hjälpa Görans mamma med datorn och så ska Nova förstås leka med sin mormor, morfar, morbror och moster. Det ska bli roligt! Det innebär också att jag snart måste sätta igång och packa grejer som ska med.. otroligt hur mycket man måste ha med för att vara borta över en natt! :)


Jag fryser

Det är slitigt att jobba tre nätter i rad.. det känns som att jag har grus i ögonen just nu och klockan är bara drygt elva. Men men, det brukar ju ordna sig ändå till slut.

Jag tror att jag verkligen hade börjat vänja mig vid värmen som varit nu ett tag för jag fryser så fruktansvärt! Jag hoppas att värmen har tänkt komma tillbaka snart, kanske inte med lika mycket sol men åtminstone lite värme i luften. Spännande att läsa om va? Jag har lite bloggtorka just för tillfället tror jag.. ;)

Nu måste jag kuta iväg på ett larm!

Blogga på arbetstid?

Nu sitter jag rent av här på arbetstid och bloggar, hur ser det ut? Nja, det är faktiskt mitt i natten och det är kolugnt här så jag tänkte ta mig en liten paus och sätta mig vid datorn. Det tycker jag att jag har förtjänat! ;) Jag hade en liten dust med en tant för en stund sen och det blir man ganska slut av.

Har ni uppmärksammat den lilla krabaten som numera sitter i menyn där klockan förut satt? Ett litet projekt som jag tog mig för.. planen är att man ska kunna klicka på henne inom en snar framtid och då komma till något annat. Vad det andra är har jag dock inte bestämt än ;) Ni får helt enkelt hålla utkik.

Nu ska jag joina min arbetskamrat som sitter framför tv:n ute i allrummet. Sen ska vi nog inta viloläge i våra sköna gungfåtöljer om det fortsätter vara så här lugnt - det hoppas jag verkligen på! Förra natten var ganska hektisk så jag vill gärna kunna få vila ögonen några minuter i natt i alla fall. Ha det superbra allihop, även ni allra längst ner i Skåne! :)

Sommarbilder

Det har varit en natt med ganska lite sömn och mycket vridande och vändande bland svettiga lakan. Det var nästan tungt att andas, så varmt har det varit! Jag ska ta en liten tupplur senare idag så att jag orkar jobba inatt. Nu tänkte jag visa er några fina sommarbilder som vi tog för ett par dagar sen ute på gräsmattan:

   

Här är Nova i full fart med att undersöka gräset på alla sätt och vis. Visst ser ni vilket fint pincettgrepp hon har? ;) Det var väldigt frestande att smaka på de mjuka, gröna stråna, men tyvärr var jag framme hela tiden och tog bort dem och det var inte så populärt!

Sen måste jag ju visa den fina bilen som kom i brevlådan i tisdags. Det blev en RÖD och den har riktigt bra rull :) Det kommer nog att bli en uppskattad leksak!


Annars så har vi inte mycket på schemat idag, mest bara försöka hålla oss så svala som möjligt tror jag. Än så länge ser det inte så lovande ut, men det kan ju bli bättre senare under dagen ;)

Reklampaus

Jag vet att jag inte skriver så mycket nuförtiden, men det är så mycket som kommer ivägen. Sen har man ju inte direkt jättelust att sätta sig framför datorn när det är 30 grader i skuggan heller.. Det man helst av allt vill göra då är väl att sätta sig i ett badkar fyllt med isvatten eller nåt ;) Och när man inte sitter där så gäller det att hänga med Nova när hon far runt. Jag lovar, bara idag har hon slagit sig säkert tre gånger i sina vilda klätteräventyr!

Just nu ser jag och Isabel på film, Min stora kärlek, och jag passar på att skriva litegrann i reklampausen. Det är gott med salta popcorn när man har svettats så mycket under dagen. Nova somnade strax efter sju ikväll och det har hon gjort ett par kvällar nu - superskönt! Hon sover ändå hela natten så det funkar riktigt bra.

Jag jobbade förra natten och imorgon går jag ut på mitt första tre-nätters-pass. Känns lite drygt att det är just Stadsfesthelgen, men vi ska ju ändå inte dit på kvällstid. Det blir i alla fall att gå dit någon dag, troligtvis fredag eller lördag. Beror ju på vädret litegrann.

Det känns som att jag har smågrus i ögonen.. Blir att se klart filmen och sen stupa isäng. Konstigt att man kan vara så trött fastän man sovit till tolv på dagen ;) Godnatt allihopa!


RSS 2.0