Vinkväll

Nova har somnat för länge sen och vi sitter här och dricker ett glas vin. Det är skönt att få lite egentid såhär på kvällen.. Tyvärr gör vinet att man bli väääldigt sömnig så vi blir nog inte uppe så länge till :) Imorgon har jag planerat in en långpromenad för att motionera bort vinet, men sen blir det gomiddag med kött och klyftpotatis så där kommer kalorierna tillbaka igen. Det får väl bli en promenad på lördag också.. ;)

Det är visning av det blå-röda huset på måndag men det är rätt hög månadskostnad eftersom det är en bostadsrätt så vi är bara medelsugna. Vi får se vad som händer.

Vi har varit på maxi och kutat runt idag och det är alltid lika slitsamt. Men Nova sitter riktigt bra i kundvagnen nu, hon har lärt sig att hålla fast i kanten. Nåt annat som hon förresten också har lärt sig nu är att sätta sig upp själv! Det såg vi för första gången i Umeå och nu gör hon det hela tiden. Och idag såg jag faktiskt att hon tog två steg på knäna så nu dröjer det nog inte länge förrän hon kryper! Det är så häftigt att se hur mycket hon utvecklas hela tiden..

Nä nu ska jag sluta vara tråkig framför datorn. Godnatt och sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0