Wow, ett inlägg!

Ja, vi kan nog alla komma överens om att jag har lagt bloggandet på hyllan nu i alla fall.. :) Jag vill ändå inte ta bort sidan helt, men vänta er inte att det ska komma några inlägg med mindre än ett par månaders mellanrum! Just nu är ett undantagsfall eftersom jag är hemma med en magsjuk Nova och har ingenting att göra. Det är bara någon vecka sen hon var hemma sist, men då med feber och hemsk slemhosta. Usch för dessa sjukor..

JAG LÄNGTAR EFTER VÅREN NU!!

Var bara tvungen att skriva det. Jag tror ju inte att jag är ensam om det på nåt sätt, men jag är verkligen, verkligen, VERKLIGEN less på vintern! Eller i alla fall less på snö, kyla och framförallt bilar i kombination. Bilar som inte startar pga kylan, bilar som dör mitt ute i ingenstans när det är 30 minusgrader, bilar som kör fast i snön, bilar som kör av vägen i snöoväder, bilar som inte tar sig fram nånstans för att det inte är plogat, osv, osv, osv.

Jag lovar, hade jag en bil som aldrig gick sönder och en egen personlig plogbil + plogchaufför så skulle jag lätt kunna ha vinter ett tag till. Men hur troligt är det då?

Hoppsan, var kom det där ifrån? Haha, jag behövde nog klaga av mig lite.. Skönt, nu kan jag fortsätta torka kräks med nya krafter! ;)

Hoppas att ni har det bra där ute!


RSS 2.0