Picknick och bilmek

Vilken härligt solig dag det har varit idag! Jag, Isabel och Nova passade på att ha picknick medan Göran mekade med bilen. Här kommer några bilder från mysstunden:


    
 
  
 Och bilens bromsar funkar numera prickfritt.. Det är tur att man har en händig karl! ;) Och en mekvänlig bil också.. de nya bilarna som säljs idag måste man nästan lämna in på verkstad om det är nåt större som ska åtgärdas. Nej, tacka vet jag vår gamla skrutt-volvo, den kan man lita på :)

Imorgon ska vi kika på en lägenhet igen, det blir spännande. Den här ligger också i Ursviken, men är tyvärr på andra våningen så vi är inte lika sugna på den (även om det är egen ingång).. men så här ser planlösningen ut i alla fall:


Vi får väl se om det är nåt att ha.. Sen lär vi väl inte få den även om vi skulle tacka ja, så vi har inte så stora förväntningar :/ Men det är kul att titta på lägenheter! Jag rapporterar imorgon hur det har gått.

Det blev film igår så ikväll blir det sims. Men först ska vi ta en mjuk-tennismatch för att motionera bort lite muffins och popcorn från våra midjor ;) Godnatt och sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0