Fredagsmys

Det är fredag idag och snart är det helg. Fast vi är ju lediga varje dag så det är kanske inte så stor skillnad.. men det är alltid kul när de andra är lediga med oss! Vi har halvt planerat att ta oss ut i svampskogen imorgon, men vi får se hur det går med den saken.. Sen ska jag jobba på söndag förmiddag och det känns bra. Även om det blir en tidig morgon så ska det bli kul att komma ut en stund.

När Nova vaknar om en stund så ska vi nog ta en promenad i den härliga solen och sen händer nog inte så mycket mer idag.. Jo det blir ju fredagsmys såklart! Kanske en film? Får se vad vi orkar, alla brukar vara ganska trötta på fredagkvällar. Kanske blir det för Nova att bada med pappa i badkaret.


Så här söt är hon i sin luv-handduk! Sen är det ju ganska tydligt vad det var på tv:n just när kortet togs.. ;) Jag ringde förretsten till semper för en stund sen och de sa att alla vinnare skulle ha sina vinster inom två veckor och om man inte fått sin vinst då så skulle man höra av sig till dem. Så spännande! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0