En hjälpsam tjej

Nu har vi kommit hem efter ett par dagar i Umeå/Obbola och vi har haft det riktigt bra! Vi startade hos Novas farmor på söndag eftermiddag och fortsatte roligheterna hos hennes mormor (+ morbror och moster). Måndagen bjöd på ett besök hos Novas mormorsmor och sen morfar och Christina (+moster). Tyvärr kunde vi inte åka och träffa min farmor och farfar eftersom farfar är väldigt känslig mot sjukdomar just nu och då är det ju onödigt att ta dit en snorig bebis.. :/ Vi får ses nästa gång istället!

Idag följde vi mamma på jysk och passade på att göra ett filtfynd. Sen handlade vi lite lunch på obs, hämtade upp syrran och begav vi oss mot brorsans nya plejs. Det var en riktigt snygg lägenhet med golvvärme i hallen och på toan. Det ni! ;)

Nova har varit mammig som vanligt de här dagarna, men hon har ändå blivit mycket bättre än tidigare. Nästa gång går det säkert ännu bättre! Hon var i alla fall väldigt hjälpsam vart vi än for. Hos morfar ville hon hjälpa till att måla..


..men det fick hon såklart inte. Hos mormor hjälpte hon till att torka snor..


..troligtvis på grund av att vi torkat hennes snor flera gånger per dag.. :) Tyvärr tog hjälpsamheten slut när vi besökte morbror Pelle för då sölade hon som aldrig förr! Men hon passade ändå på att stila med sin superbalans..


..även om hon inte vågar lita på den till hundra procent. Hon tar ett eller två steg och så kastar hon sig framåt.. men det kanske är lika bra att hon tar det lugnt så slipper vi jaga så mycket.. ;)

Nova sov nästan hela vägen hem i bilen och ändå var hon supertrött ikväll och somnade tidigt. Det är tröttsamt för en liten hjälpsam tjej att vara på resande fot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0