Värsta vagnen

Ja ni gissade rätt, det är vagnen som äntligen har kommit! :) Det känns som att vi har väntat i hundra år - minst! Men idag kom den och efter en ganska lätt montering kan jag nu visa er resultatet:


 



Vad tycker ni? Visst ser den ganska spejsig ut? Göran (som kom hem från jobbet för att kika) och jag blev lite besvikna att det inte följde med nån cykelfunktion som det stod i tävlingen att det skulle göra, så jag håller på och försöker få tag på semper nu för att höra vad de säger om saken.. Som den är nu känns den faktiskt ganska klumpig och kanske inte precis en sån vagn som passar oss.. så får vi ingen cykelgrej så kommer vi nog att sälja den.

Såklart känns det trist att sälja nåt man vunnit och sett fram emot att få så länge, men det finns säkert nån därute som passar bättre ihop med den här vagnen än vi.. Man kan inte ens fälla ner ryggstödet till liggläge. Nej, vi är lite besvikna faktiskt. Men om vi nu säljer den så kanske man kan titta på nån annan vagn, den är ju inte direkt gratis.. :) 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0