Avslutningsdag

Nu har även denna dag kommit till sitt slut och om man ska sammanfatta den så måste jag nog säga att den har varit riktigt bra! Även om vi haft mycket att göra så har allt flytit på och Nova har varit på bra humör.

Vi startade med avslutning av babyrytmiken i kyrkan och det var en riktigt stor tillställning där alla barnkörerna också hade avslutning. De sjöng och vi i babygruppen spelade marackas och dansade. Det var jättekul! Sen sov Nova i vagnen på väg hem och så var det bara att åka iväg till avslutningen av babysimmet. Det var också roligt, som vanligt, men efteråt var Nova riktigt trött. När vi kom hem slocknade hon direkt och sover än. Ska nog väcka henne snart så att hon får äta lite och ta på pyjamas innan det är dags att sova igen.. :)

  

Så här fin var Nova idag i sin nya klänning! (Försök att inte låtsas om smygreklamen för snus är ni snälla...) Det var riktigt tur att vi inte tog den andra klänningen för det var två andra småtjejer som hade sånna på sig. Populär klänning.. :) Den här klänningen blir bra till sommaren eftersom den är ganska tunn och luftig, den andra är ju i manchestertyg så den är lite varmare.

Nu måste jag verkligen gå och väcka Nova så att hon somnar i bra tid ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0