Hosta!

Nu har Nova blivit förkyld. Igen! :( Eller hon hostar i alla fall väldigt mycket.. och snorar litegrann. Det startade inatt med väldigt "hård" hosta och vi blev nästan oroliga för att det skulle vara krupp, men idag låter det inte lika farligt. Hon har varit uppe en sväng inatt och ätit välling och på morgonen har hon varit ganska trött och klängig så hon är inte alls pigg. Jag hoppas att det inte blir så långdraget den här gången.

Så idag står ingenting på att-göra-listan, vi ska bara vara hemma och ta det lugnt. Vädret är ganska fint, men det blåser en hel del och det är synd. Det blir väl troligtvis att gå ut en sväng i alla fall lite senare idag.

Det sägs att tiden går extra långsamt när man väntar på nånting och det är verkligen sant! Varför blir det aldrig tisdag?? Tiden masar sig fram och även om det är trevligt med helg så vill jag att tisdagen ska komma så att vi får titta på lägenheten. Visst vill jag gärna flytta dit, men även om det inte blir så, så är det okej! Bara att slippa tänka på den där lägenheten skulle vara så skönt.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0