Gårdagen

Oj vilken dag det var igår, full fart hela tiden. Men vi hann med allt som var tänkt också! :)

På bvc fick vi komma in precis i tid för ovanlighetens skull och det visade sig att hon vuxit bra på längden, men däremot inte gått upp så mycket i vikt. Det var fem veckor sen vi var där sist och då vägde hon 7590g, nu vägde hon 7955g så det är ju bara lite drygt 3,5hg upp. Hon har dock gått från 64,5cm till 68cm på längden! Vi har fått en tid igen om tre veckor för att hålla koll på vikten och då ska hon också få vaccinationssprutan (den slapp hon ju igår, det var skönt!) och träffa läkaren för halvårskontrollen.

Sen måste jag bara berätta om babyrytmiken, det var så roligt! Jag går gärna dit igen! Det var verkligen seriöst och barnen fick spela på bongotrummor,  vi dansade, sjöng och gjorde en massa lekramsor. Superkul! Det kostar tydligen 75kr per termin men det är ju ingenting. Synd att vi kom in så sent på terminen bara och att kyrkan ligger så långt bort. Vi ska testa att promenera dit en gång och om det går bra så blir det absolut att fortsätta terminen ut.

Och det var tre barn som hette Nova där! Hade innan igår inte träffat någon och så är det helt plötsligt flera på samma ställe.. knasigt.

 När vi hade varit där en stund, det var ju vanlig öppen förskola också efteråt, så åkte vi och handlade lite och sen hem och då var klockan redan nästan två. Jag hade ju tänkt lämna in bilder för framkallning så jag satte mig och ordnade dem på ett usb-minne och så efter att Nova ätit och vilat en stund så åkte vi in till stan och fixade det. Vilken häftig grej det var att lämna in bilder på det viset, man gör det själv i en liten maskin där man stoppar in minnet och själv trycker på skärmen tills man får det som man vill ha det ( jag skulle ju ha några bilder lite större och i svart-vitt och några i flera kopior). Vilka nymodigheter :)

Sen hämtade vi Göran på jobbet och han ville upp till maxi så vi for dit tvär och åter (hittade bla en härlig bitring åt Nova) och när vi sen kom hem så var vi ganska trötta allihop. Otroligt hur go och glad Nova var hela dagen ändå! Hon har kommit på att hon ska göra bubblor med munnen så det roade hon sig med nästan hela tiden. Hon är så söt..

Och nu efter en lång,  välbehövd sömn så är vi igång igen. Nova vaknade vid sju och har ätit, lekt en stund och gjort en total nedbajsning, så nu sover hon gott i vagnen. Precis som det ska vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0