Skärtorsdag

Jag undrar hur affärerna är öppna idag? Det blir nog att åka in i tid så att inte allt hinner stänga. Jag har en liten shoppinglista för vad jag ska hinna fixa: Foton, lim, hundbajspåsar, rödbetor och presentpapper. Det låter väl bra? :) Och så ska jag hämta ut den mystiska gåvan på lindex förstås.

Jag undrar om det kommer att gå runt några påskkärringar i kvarteret idag.. (Eller är det imorgon?) Kanske är bäst att skaffa lite godis ifall det kommer nån. Men jag tror inte det är lika vanligt att man ringer på i lägenheter som i villor. Eller? Det brukar då inte komma så många tror jag.. Annars kan man ju alltid dra för persiennerna, släcka lamporna och låta bli att öppna dörren om nån ringer på.. ;)

Vi har inte ens tagit fram nåt påskpynt än och inget ris är inplockat heller. Jag tror att jag kommer anstränga mig lite mer nästa år då Nova kanske är lite mer medveten om vad som sker runt omkring henne. Just nu är hon jättenöjd om hon får tugga på min vaselinburk (som ju faktiskt är påsk-gul).

Jag hoppas att alla ni därute får en riktigt trevlig påskhelg med mycket godis och smaskig mat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0